Datum: 31/05/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Vriendschappelijk
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Charleroi - Malinwa: historische zoektocht naar Europa, tweede bedrijf
Charleroi - Malinwa: historische zoektocht naar Europa, tweede bedrijf
Foto: © photonews

Charleroi en KV Mechelen gaan vanavond op zoek naar een historische Europese plaats. Malinwa mag dat doen met een lichte voorsprong, maar alles ligt nog open voor de terugwedstrijd. Wie breekt de poort naar Europa in, wie blijft teleurgesteld achter?

Omstreeks 20 uur zullen we het weten - tenzij er verlengingen van komen. KV Mechelen won de heenwedstrijd in Leuven van Charleroi met 2-1, dus ligt alles open voor de terugmatch.

De Henegouwers hebben er zin in en zullen gesteund worden door heel wat fans, maar ook de bezoekers komen met 2000 afgezakt. Een kolkend Mambourg dus.

Sowieso feest

In Mechelen zal de match bovendien voor de thuisblijvers op groot scherm kunnen worden gevolgd. Europees voetbal of niet, Achter de Kazerne wordt na de wedstrijd sowieso gevierd.

Bij de Zebra's geen Geraerts. Hij scoorde het belangrijke uitdoelpunt in Leuven, maar is nu geblesseerd. Verder is iedereen fit bij beide teams.

Wat denkt u?

U krijgt van ons alvast 60 euro gratis bonus als u hier via ons inschrijft. Die kan u meteen verdelen en zo omzetten in een aardig bedrag:

141 euro als Charleroi wint
180 euro als Mechelen wint
198 euro bij een gelijkspelletje

Meer nieuws