wesWesterlo
lokSporting Lokeren
Datum: 24/10/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Het Kuipje
De match van de waarheid voor Bob Peeters (part 2)
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Sporting Lokeren moet iets rapen op het veld van KVC Westerlo

De match van de waarheid voor Bob Peeters (part 2)
Foto: © photonews

Sporting Lokeren gaat vanavond op bezoek bij KVC Westerlo. Bij de bezoekers staat de fel geplaagde Bob Peeters nog steeds aan het roer, maar hij heeft stilaan wel een deugddoende overwinning nodig. Één probleem: Westerlo zit vol vertrouwen.

De Kemphanen gingen op de vorige speeldag verrassend genoeg winnen op het veld van het zwalpende Standard. De ploeg van Harm Van Veldhoven sprokkelde zo vier op zes en kan weer net iets rustiger ademhalen.

Bij Westerlo ontbreken Daems en Sakor door blessures. Voor het overige kan Van Veldhoven een beroep doen op zijn voltallige spelersgroep.

Coelho keert terug naar het Kuipje

Over naar Lokeren dan. De Waaslanders bevestigden eerder deze week het vertrouwen in Bob Peeters, al voegde voorzitter Roger Lambrecht daar wel onmiddellijk aan toe dat de trainer onder druk blijft staan.

Nieuwkomer Harbaoui is nog niet speelgerechtigd, dus Peeters moet hopen dat andere jongens voor doelpunten zorgen. Er wordt met grote ogen gekeken naar Jaja Coelho, die terugkeert naar het Kuipje waar hij destijds furore maakte. Dessers en Copa zijn out.

Waag er een gokje op!

Denk je dat Lokeren gaat winnen op het veld van Westerlo? Waag er een gokje op bij Unibet. Als je 60 euro inzet, kan een zege van de bezoekers je 144 euro opleveren. Nog geen account? Maak er dan een aan via deze link en ontvang 60 euro wedtegoed.

Meer nieuws