lokSporting Lokeren
gntKAA Gent
Datum: 27/10/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Daknam
Hein gooit bankzitters tribune in voor bezoek bij Leekens III
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing Lokeren-AA Gent

Hein gooit bankzitters tribune in voor bezoek bij Leekens III
Foto: © photonews

Landskampioen AA Gent trekt met een pak vraagtekens richting Lokeren voor de Oost-Vlaamse derby. Het heeft één geluk. Daar hangen nóg meer vraagtekens in de lucht.

Laten we beginnen bij de oorzaken van de Gentse vraagtekens. Hein Vanhaezebrouck veegde zijn invallers publiekelijk de mantel uit en stuurde een selectie door met vraagtekens naast de namen van drie basisspelers. Hoe je die vervangt? Juist, met die invallers.

De namen van de onzekerheden luiden naar Johansson, Matton en Asare. Vooral die laatste twee vormen een erg groot gemis. Vanhaezebrouck lijkt ook een tweede signaal te sturen naar zijn bank. Zijn er niet bij: Dejaegere, Simon, Pedersen en Poletanovic.

Selectie Gent: Sels, Vitas, Rafinha, Johansson(?), Coulibaly, Matton(?), Depoitre, Neto, Mitrovic, Kums, Saief, Thoelen, Asare(?), Nielsen, Vandenbussche, Raman, Foket, Soumahoro en Milicevic. Deze selectie wordt aangevuld met drie jongens uit de B-kern.

Bij Lokeren is zowat alles onvoorspelbaar. Is de spelersgroep voldoende hersteld van de schok van het ontslag van Bob Peeters? Heeft Georges Leekens zijn werk reeds voor 90% af en kan de voorhoede opnieuw goals produceren?

Het is aan de jongens op het veld om daar antwoorden op te geven. Een kern werd nog niet vrijgegeven, maar Harbaoui is wellicht niet aanwezig. De houding van zijn ex-club roept vraagtekens op en de transfer lijkt nog niet rond te zijn.

Bij UNIBET hadden ze een lastige kluif aan de quoteringen voor deze wedstrijd, maar AA Gent is toch de favoriet. Een goeie gok van 60 euro op de Buffalo's kan u 115 euro opleveren. Die zestig euro kan je via deze link gratis krijgen!

Meer nieuws