gnkKRC Genk
lokSporting Lokeren
Datum: 30/10/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Luminus Arena
Genk mag na 0 op 6 niet falen tegen hekkensluiter Lokeren
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Genk onder druk tegen Lokeren zonder fitte spits

Genk mag na 0 op 6 niet falen tegen hekkensluiter Lokeren
Foto: © Photonews

Vanavond wordt speeldag 14 alweer op gang getrapt in de Cristal Arena. Genk heeft na de recente 0 op 6 iets recht te zetten tegen het noodlijdende Lokeren van Georges Leekens. Voor Peter Maes wordt het een speciale partij tegen zijn ex-team.

Een week geleden ging Genk pijnlijk onderuit tegen Moeskroen (0-4) en liet zo de leidersplaats liggen. Na een tweede nederlaag in Oostende tuimelden de Limburgers naar de 6de plek. Winst is dan ook een must vanavond.

Peter Maes is niet de man die veel roteert, maar straks mogen we wellicht enkele wijzigingen verwachten. Enes Ünal speelde zich aan de kust in de kijker, de kans is reëel dat hij start. Bailey daarentegen kent een terugval en verhuist mogelijk naar de bank.

Verder is het uitkijken of Buyens zijn plek opnieuw mag innemen. Timothy Castagne keert terug uit schorsing.  Igor de Camargo kampt met een serieuze vormdip en veel alternatieven heeft Maes niet op die positie.

Geen fitte spits

Na het gelijkspel van Westerlo, deelt Lokeren de laatste plek met de Kemphanen. Georges Leekens nam de taak op zich om Lokeren naar veilige oorden in het klassement te loodsen en elk punt is van goudwaarde.

De 66-jarige oefenmeester zit echter met de handen in haar want hij heeft geen enkele fitte aanvaller. Harbaoui is niet speelgerechtigd, Ansah, Coelho en Dessers kampen met blessures.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 108,60 euro als KRC Genk wint
  • 255 euro als Lokeren wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws