Datum: 07/11/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Diaz Arena
Het Albertpark maakt zich op voor een feestje, OHL wil spelbreker spelen

Oostende ontvangt de voorlaatste, OHL

Het Albertpark maakt zich op voor een feestje, OHL wil spelbreker spelen
Foto: © Photonews

KV Oostende krijgt vandaag de voorlaatste in de stand, OH Leuven, over de vloer. Voor de nog steeds goedvoetballende ex-leider een kans om de concurrentie weer onder de druk te zetten. En om de titel van herfstkampioen te grijpen.

Gent en Anderlecht spelen pas morgen en met drie punten zou Oostende die twee onder druk kunnen zetten. Gent ontvangt Charleroi, Anderlecht moet naar Standard. Geen makkelijke wedstrijden dus. Oostende rekent wel op de volle buit in het Albertpark, want aanvallend is OHL erg onmondig.

Met slechts 14 gemaakte doelpunten en 23 geïncasseerde zijn de Vlaams-Brabanders de slechtste uit het eersteklasseklasje. Daarbij komt ook nog dat Jacky Mathijssen niet kan rekenen op spits Kostovski en voor de rest ook nog een goedgevulde blessureboeg heeft.

Vervanger van Lukaku

Yves Vanderhaeghe zal ook één wijziging moeten doorvoeren. De geblesseerde Jordan Lukaku wordt vervangen door de terugkerende Milic. Voor de rest zal hij blijven vasthouden aan zijn opstelling met Akpala diep en Cyriac op de flank. Voor Berrier en Jonckheere betekent dat een plaatsje op de bank.

OHL kan 336 euro opbrengen

KV Oostende is uiteraard torenhoog favoriet bij Unibet. Maar rekent u erop dat Jacky Mathijssen iets uit zijn mouw zal schudden? Als u uw 60 euro welkomsbonus op de Leuvenaars inzet, kan u al 336 euro verdienen bij Unibet.

Meer nieuws