Datum: 06/12/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Jan Breydel
Club Brugge gaat tegen Zebra's voor negende thuisoverwinning op rij
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Club Brugge - Sporting Charleroi

Club Brugge gaat tegen Zebra's voor negende thuisoverwinning op rij
Foto: © Photonews

Club Brugge en Sporting Charleroi openen vanmiddag de voetbalzondag. Het lijkt nu al een uitgemaakt zaak dat blauw-zwart de partij zal winnen...

Waarom? Omdat Club Brugge dit seizoen niet te verslaan is op eigen veld. Een overwinning tegen Sporting Charleroi zou betekenen dat blauw-zwart een mooie 27 op 27 pakt in het Jan Breydelstadion. 

Bovendien heeft Michel Preud'homme positieve selectiezorgen. Oscar Duarte is terug, maar Victor Vazquez kampt dan weer nog steeds met last aan de rug. 

Felice Mazzu zal moeten schuiven met zijn elftal. Stergos Marinos is niet speelklaar, terwijl Enes Saglik met last aan de knie kampt. Ook laatstgenoemde zal wellicht forfait moeten geven. 

In de heenwedstrijd bleef Club Brugge steken op een 0-0-gelijkspel. Dat is niet zo uitzonderlijk. De West-Vlamingen hebben het elke keer lastig in het Zwarte Land. Dat is op eigen bodem wel eventjes anders.

Houdt Club Brugge de punten thuis? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET 89 euro op. Denk je dat we opnieuw een scoreloos gelijkspel op de boterham krijgen? Dan mag je maar liefst 960 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws