Datum: 20/12/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Diaz Arena
Heel wat zorgen voor Vanderhaeghe, het tegenovergestelde bij Standard: “Ik heb luxeproblemen”
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

KV Oostende ontvangt zelfzeker Standard: "Ik heb luxeproblemen"

Heel wat zorgen voor Vanderhaeghe, het tegenovergestelde bij Standard: “Ik heb luxeproblemen”
Foto: © Photonews

KV Oostende en Standard bekampen elkaar zondagavond in het Albertpark. Een wedstrijd die in de schaduw van Club Brugge-Anderlecht staat, maar desalniettemin een leuke affiche.

Al zou Yves Vanderhaeghe de wedstrijd liever een weekje uitstellen. Heel wat van zijn spelers kampten deze week namelijk met kwaaltjes en het valt dan ook af te wachten welke elf namen de oefenmeester van KVO aan de aftrap brengt.

Vandendriessche haakt af, terwijl het niet duidelijk is of de uit blessure teruggekeerde Lukaku inzetbaar is. Rozehnal kampte deze week met vermoeidheid, en Canesin (knie) en Akpala (trap) bleven eveneens aan de kant gedurende de week.

"Terugkeer Scholz héél belangrijk"

Een trainer die zich op dit moment geen zorgen moet maken is Yannick Ferrera. De oefenmeester van Standard beschikt over een nagenoeg fitte kern en bovendien begint het écht te lopen voor de Rouches.

Vooral achterin heeft Ferrera keuze genoeg. “Dat ook Arslanagic opnieuw fit is, zorgt ervoor dat ik achterin een luxeprobleem heb. Het gaat goed met het duo Scholz-Teixeira. Ik wil graag even benadrukken dat de terugkeer van Scholz belangrijk is. Mede dankzij hem slikken we nog zo weinig doelpunten.”

Meer nieuws