lokSporting Lokeren
zwaZulte Waregem
Datum: 18/12/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Daknam
Kaya (10 assists) en Leye (9 goals) willen het ook tegen ex-club Lokeren laten zien

Sporting Lokeren ontvangt Zulte Waregem in Jupiler Pro League

Kaya (10 assists) en Leye (9 goals) willen het ook tegen ex-club Lokeren laten zien
Foto: © photonews

Nog twee wedstrijden voor de meeste ploegen en ze kunnen de winterstop in. Al heeft Lokeren ook nog een inhaalwedstrijd tegen Anderlecht voor de boeg. Voor beide ploegen kan het een erg belangrijk duel worden in de strijd om play-off 1.

De bekerfinale staat natuurlijk nog in het geheugen gegrift van de fans van Sporting Lokeren, dit seizoen is het toch vooral Zulte Waregem dat het goed doet. Al zijn de Waaslanders aan de inhaalrace begonnen.

Twee spelers van Sporting maakten in 2015 de overstap naar de Gaverbeek: Mbaye Leye in de zomer - hij maakte intussen 9 doelpunten - en Onur Kaya, assistenkoning van de Jupiler Pro League met 10 assists.

Zij willen maar wat graag ook op Daknam uitpakken met een goede prestatie en zo blijven meestrijden om play-off 1. WInst zou hen daartoe weer een stapje dichterbij brengen.

Wie pakt de punten op Daknam? Als het van u afhangt, dan is Lokeren de favoriet. 60 Euro op de thuisploeg inzetten levert dan ook 'amper' 129 euro op. Als Essevee wint, dan kan je wel 192 euro rijker worden. Waag via ons je kans!

Meer nieuws