Datum: 30/01/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Fel geplaagd KV Mechelen wil zorgen vergeten op het veld van Charleroi, maar dat wordt niet simpel

Fel geplaagd KV Mechelen wil zorgen vergeten op het veld van Sporting Charleroi, maar dat wordt niet simpel

Fel geplaagd KV Mechelen wil zorgen vergeten op het veld van Charleroi, maar dat wordt niet simpel
Foto: © photonews

Sporting Charleroi krijgt vanavond het bezoek van KV Mechelen. Een wedstrijd die eigenlijk een beetje ongelegen komt voor de bezoekers, want die hebben dezer dagen heel wat andere zorgen…

Gisteren raakte namelijk bekend dat Joachim Van Damme positief heeft getest op het gebruik van cocaïne, terwijl Colin Coosemans naar de B-kern werd gestuurd omwille van zijn uitlatingen aan het adres van Philippe Vande Walle en Olivier Renard. Tot overmaat van ramp mist Akeksandar Jankovic ook de quasi volledige centrale as van zijn elftal.

Het wordt dus roeien met de riemen die ze hebben, bij Malinwa. Nieuwkomer Ahmed El Messaoudi zal daarom wellicht onmiddellijk voor de leeuwen worden gegooid, terwijl ook Chen en Bjelica in de ploeg zullen staan.

Laatste speeldag schorsing voor sterkhouder

En bij Charleroi? Daar is het rustig, zoals dat al een hele tijd het geval is. Op François, Galvez Lopez (geblesseerd) en Tainmont (laatste speeldag schorsing) na, kan Felice Mazzu een beroep doen op al zijn spelers.

Maar… Na een 0-0 tegen STVV en een nederlaag op het veld van RSC Anderlecht willen de Zebra’s nu graag opnieuw aanknopen met een overwinning. En tegen een zwalpend KV Mechelen moet dat mogelijk zijn.

Waag er een gokje op!

Denk jij dat KV Mechelen toch gaat winnen op het veld van Sporting Charleroi? Dan kan je aardig wat geld opstrijken bij Unibet. Nog geen account? Maak er dan snel een aan via deze link en krijg een welkomstbonus van 60 euro.

Meer nieuws