Datum: 31/01/2016 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Diaz Arena
Wil het échte KV Oostende nu dan opstaan?
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

KV Oostende krijgt het bezoek van Moeskroen - Kan de ploeg van Yves Vanderhaeghe opstaan?

Wil het échte KV Oostende nu dan opstaan?
Foto: © photonews

KV Oostende is de laatste weken een beetje op zoek naar zichzelf. De troepen van Yves Vanderhaeghe krijgen vanmiddag de kans om het hoofd te rechten, maar dan moet er wel gewonnen worden van rode lantaarn Moeskroen-Péruwelz.

Tot eind december ging het KVO voor de wind, maar sinds de nederlaag op het veld van Zulte Waregem konden de Kustjongens niet meer aanknopen met de zege. Een gelijkspel tegen Waasland-Beveren en een nederlaag tegen KV Kortrijk? Dat is toch te weinig voor Oostende.

Ondanks de mindere periode, lijkt Vanderhaeghe ook vandaag het vertrouwen te geven aan zijn typeploeg. Verwacht wordt dat El Ghanassy dus nog steeds op de bank zit, en het aanvallende compartiment uit Canesin, Berrier, Cyriac en Akpala bestaat.

Nog geen Coulibaly

Nieuwbakken Moeskroen-trainer Glen De Boeck debuteerde vorige week dan weer met een gelijkspel tegen Sporting Lokeren. De voormalige Rode Duivel wil op de ingeslagen weg verdergaan. Een stunt op het veld van Oostende? Daar droomt iedereen bij Les Hurlus van.

De kans is groot dat De Boeck winteraanwinst Fejsal Mulic in de basis dropt. De boomlange spits debuteerde vorige week met een goal en maakte zo indruk op zijn coach. Nog geen spoor van Elimane Coulibaly: hij mag niet spelen tegen zijn ex-club.

Waag er een gokje op!

Denk jij dat de bezoekers kunnen verrassen in het Albertpark? Waag er een gokje op bij Unibet, want een zege van Moeskroen kan je flink wat rijker maken. Nog geen account? Maak er dan snel een aan via deze link.

Meer nieuws