Datum: 13/02/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Luminus Arena
Vreven trekt met vertrouwen naar Genk: "Zou me niet verbazen als we winnen"
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

KRC Genk - Waasland-Beveren live bij Voetbalkrant.com

Vreven trekt met vertrouwen naar Genk: "Zou me niet verbazen als we winnen"
Foto: © photonews

De reguliere competitie nadert zijn einde. Spanning troef dus en elke misstap kan nu fataal zijn. Ook voor KRC Genk dat een ticketje voor PO 1 nastreeft en voor Waasland-Beveren dat zo snel mogelijk het behoud wil verzekeren.

Racing Genk prijkt momenteel op de vijfde plek die recht geeft op play-off 1, maar alles staat kort op elkaar en elk puntenverlies kan grote gevolgen hebben. Bovendien sluiten de blauwhemden de competitie af met 3 zware ontmoetingen. Winst tegen Waasland-Beveren is dus een must.

Peter Maes heeft luxeproblemen want hij beschikt, op Castagne na, over zijn volledige kern. Jere Uronen zit voor het eerst in de selectie. Daardoor valt Derrick Tshimanga naast de kern.

Winst in Genk zou met niet verbazen

Stijn Vreven

Waasland-Beveren telt nog amper 3 puntjes meer dan de laatste en moet zich stilaan zorgen beginnen maken met het einde van de competitie in zicht. Stijn Vreven krijgt af te rekenen met een pak afwezigen. Zo zit Jans een schorsing uit en M'Sila, Sousa en Ibou liggen in de lappenmand.

Toch klinkt de oefenmeester strijdvaardig. "Het zou me niet verrassen mochten we in Genk gaan winnen", vertelde hij eerder deze week aan onze redactie. Al beseft hij dat zijn team te makkelijk goals incasseert. "De nul houden, dat zou me wel verbazen."

Voor Siebe Schrijvers wordt het alvast een bijzondere wedstrijd. Hij wordt door Genk aan Waasland-Beveren uitgeleend. "Ik zal me niet van kleedkamer vergissen, maar het zal wel vreemd aanvoelen", klonk het.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 87 euro als KRC Genk wint
  • 438 euro als Waasland-Beveren wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws