Datum: 26/02/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Bezorgde Hein Vanhaezebrouck wil zijn ploeg de knop zien omdraaien
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Vanavond openen AA Gent en Lokeren het voetbalweekend

Bezorgde Hein Vanhaezebrouck wil zijn ploeg de knop zien omdraaien
Foto: © photonews

AA Gent mag het voetbalweekend openen tegen Sporting Lokeren. Na vier nederlagen in vijf wedstrijden wordt het hoog tijd voor de Buffalo's om nog eens een topprestatie neer te zetten. Al zit een verkouden Hein Vanhaezebrouck wel nog met de handen in het haar.

"Ik heb een selectie van 23 spelers gemaakt. Dat is iets meer dan normaal, omdat ik nog wil zien hoe Mitrovic en Nielsen evolueren. Zij zijn nog onzeker voor de match tegen Lokeren", aldus de oefenmeester van de Buffalo's op zijn wekelijkse persconferentie.

"Afhankelijk van hoe zij de dag vandaag doorkomen, zullen we een definitieve keuze maken. We spelen twee keer thuis tegen Lokeren en OH Leuven. Dat zijn twee belangrijke duels, voor ons en voor de tegenstanders."

En na vier nederlagen in vijf wedstrijden is het ook tijd voor de Buffalo's om opnieuw vertrouwen te tanken. Al is de coach nog niet meteen onder de indruk. Georges Leekens van zijn kant moet opnieuw puzzelen. Hij mist met Persoons, Rassoul, Ngolok en Maric verschillende sterkhouders.

De Waaslanders snakken overigens ook naar een overwinning. In 2016 slaagde Lokeren er namelijk nog niet in om met een overwinning aan te knopen. Lukt dat wel in de Ghelamco Arena?

Wie pakt de punten in de Ghelamco Arena?

Als Gent gewoon wint in eigen huis, dan kan u 1,36 keer uw inzet terugverdienen. Een gokje op Lokeren kan dus een leukere zaak opleveren: 516 euro als u gebruik maakt van onze bonus van 60 euro. Schrijf je HIER in!

Meer nieuws