Datum: 04/03/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
OHL trekt naar de kampioen met het mes op de keel, kunnen de Leuvenaars stunten?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

OHL trekt naar AA Gent met het mes op de keel

OHL trekt naar de kampioen met het mes op de keel, kunnen de Leuvenaars stunten?
Foto: © photonews

OHL verraste vorige week vriend en vijand met de 4-1 overwinning in eigen huis tegen KV Oostende. Vanavond trekt de ploeg in volle degradatiestrijd naar AA Gent, dat van datzelfde Oostende een 5-2 pandoering kreeg.

Moest voetbal simpele wiskunde zijn, wint OHL dus vlot met 3-9 op het veld van de landskampioen, maar zo simpel zal het niet zijn. AA Gent toonde immers tegen Sporting Lokeren al beterschap.

Bij AA Gent keert Mbark Boussoufa al terug in de selectie. Zijn blessure opgelopen in een oefenwedstrijd bleek mee te vallen. Stefan Mitrovic, Gustav Wikheim, Hannes Van der Bruggen en reservedoelman Brian Vandenbussche zijn er niet bij.

Selectie Gent: Sels, Rafinha, Boussoufa, Coulibaly, Matton, Depoitre, Neto, Diedhiou, Kums, Saief, Schoofs, Deaux, Dejaegere, Thoelen, Asare, Nielsen, Simon, Foket, Gershon en Milicevic.

Bij OHL vielen er behalve Volovyk geen afwezigen te noteren. Ook Konstantinos Rougkalas is opnieuw klaar voor de strijd.

Ook volgens UNIBET is OHL dé underdog. Een goeie gok van 60 euro op de Leuvenaars kan maar liefst 420 euro opleveren. Die zestig euro? Die krijgt u via deze link gratis!

Meer nieuws