chaCharleroi
gntKAA Gent
Datum: 13/03/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Kan Gent de reguliere competitie toch nog als leider afsluiten bij zwart beest Charleroi?
Yorick Vande Plas
Yorick Vande Plas
| 0 reacties

Vanavond live bij Voetbalkrant: Sporting Charleroi - AA Gent

Kan Gent de reguliere competitie toch nog als leider afsluiten bij zwart beest Charleroi?
Foto: © photonews

Sporting Charleroi ontvangt thuis AA Gent op de slotspeeldag van de reguliere competitie. Een duel dat we dit jaar niet zullen terugzien in play-off 1. Als Club Brugge verliest op het veld van OHL, kan Gent de koppositie overnemen mits winst tegen het zwarte beest Charleroi.

Sporting Charleroi - AA Gent lijkt op het eerste zicht een duel zonder al te veel inzet, vergeleken met andere matchen op de laatste speeldag van de reguliere competitie. Charleroi is al zeker van play-off 2, Gent van play-off 1. Maar de mannen van Hein Vanhaezebrouck kunnen als leider beginnen aan de play-offs als ze winnen en Club verliest.

Europees ticket

Daarbovenop krijgt de winnaar van de reguliere competitie al een ticket voor de voorrondes van de Europa League. Een mooie motivatie voor Gent om voor de eerste keer te winnen tegen Charleroi onder Vanhaezebrouck. De onderlinge duels eindigden drie keer in een gelijkspel en twee keer verloren de Gentenaars. Dus het is ook uitkijken of Charleroi zijn rol als zwarte beest voor de landskampioen opnieuw eer aan doet.

Wil jij de uitslag van de wedstrijd voorspellen?

Twee weken lang genieten nieuwe Unibet klanten van een verbeterde welkomstpromotie: een 100% Risicovrije Weddenschap tot €60. Wie zich inschrijft bij Unibet vanaf dinsdag 8 maart, een storting maakt, en een eerste, verliezende weddenschap plaatst, ontvangt daarbij een risicovrije weddenschap van hetzelfde bedrag, tot €60.

Spelers die hun eerste weddenschap winnen, ontvangen simpelweg hun inzet en winst. Indien een eerste weddenschap verliezend is, ontvang je de verloren inzet terug, tot een bedrag van €60, als bonusgeld. Deze actie zal de 300% tot €60 welkomstbonus tijdelijk vervangen.

Meer nieuws