Datum: 13/03/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Luminus Arena
Er staat toch nog veel op het spel in Genk - Oostende
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Vanavond live bij Voetbalkrant: Genk - Oostende

Er staat toch nog veel op het spel in Genk - Oostende
Foto: © photonews

KRC Genk ontvangt KV Oostende op de laatste speeldag van de reguliere competitie. De twee teams kunnen een voorsmaakje geven van wat de fans in play-off 1 mogen verwachten.

Peter Maes lijkt het succesrecept voor Genk te hebben gevonden. De Limburgers gingen in 2016 nog maar één keer onderuit, vorig weekend tegen Standard na een buitenspeldoelpunt. Thuis kan Genk altijd nog iets meer en dus willen ze hun uitstekende thuisreputatie kracht bijzetten.

Wat staat er op het spel? Op het eerste zicht weinig aangezien beide teams zeker zijn van hun plaats in play-off 1. Maar wie naar de stand kijkt, merkt dat Oostende Genk een flinke tik kan uitdelen met een overwinning en omgekeerd kan Genk de kloof met de Kustjongens quasi volledig dichten.

Risico op schorsing

Heel wat spelers prijken met 4 gele kaarten achter hun naam. Peter Maes liet al verstaan geen risico's te willen nemen op dat vlak. Dit betekent dat Buffel en Kabasele niet zullen starten. Bij Oostende wordt het afwachten wat Vanderhaeghe zal beslissen in verband met Siani, Canesin, Vandendriessche en Jonckheere. Antunes en Capon liggen in de lappenmand.

Verder wordt het ook uitkijken naar het wederoptreden van Timothy Castagne bij Genk die zijn plaats op de rechtsback inneemt. Sandy Walsh is immers geschorst.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 100,2 euro als KRC Genk wint
  • 312 euro als KV Oostende wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws