wesWesterlo
wbeSK Beveren
Datum: 13/03/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Het Kuipje
D-day in Westerlo: de Kemphanen moeten zelf vol aan de bak én tegelijkertijd veel geluk hebben
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

D-day voor KVC Westerlo, dat Waasland-Beveren ontvangt

D-day in Westerlo: de Kemphanen moeten zelf vol aan de bak én tegelijkertijd veel geluk hebben
Foto: © photonews

Het is vandaag D-day in Westerlo en omstreken. De ploeg van Bob Peeters moet vol aan de bak wil het zich verzekeren van een extra jaar voetbal op het hoogste niveau. Maar… Dan moet er wel gewonnen worden van Waasland-Beveren en mogen de concurrenten het niet te goed doen.

“We moeten pas op de laatste speeldag wegkomen van die laatste plaats.” Het is een zinnetje dat Bob Peeters de voorbije weken meermaals bovenhaalde toen hij gevraagd werd of hij nog niet nerveus werd. Wel, vandaag is het van moeten voor De Kemphanen. Vandaag moét Westerlo wegkomen van de zestiende plaats.

Peeters kan alvast rekenen op de jongens die er ook de voorbije weken en maanden stonden. Op de langdurig geblesseerden Jeurissen, Schouterden en Lolo na, is iedereen fit.

Waasland-Beveren kan vrijuit spelen

Over naar Waasland-Beveren dan. De Leeuwen zijn na een erg knappe zes op zes tegen Anderlecht en Sporting Charleroi reeds zeker van het behoud en kunnen dus vrijuit gaan voetballen in het Kuipje.

Weinig tot geen zorgen ook voor Stijn Vreven. Met Jans mist hij een bepalende speler. In de plaats van de Luxemburger verschijnt Sousa wellicht aan de aftrap.

Waag er een gokje op bij Unibet!

Twee weken lang genieten nieuwe Unibet klanten van een verbeterde welkomstpromotie: een 100% Risicovrije Weddenschap tot €60. Wie zich inschrijft bij Unibet vanaf dinsdag 8 maart, een storting maakt, en een eerste, verliezende weddenschap plaatst, ontvangt daarbij een risicovrije weddenschap van hetzelfde bedrag, tot €60.

Spelers die hun eerste weddenschap winnen, ontvangen simpelweg hun inzet en winst. Indien een eerste weddenschap verliezend is, ontvang je de verloren inzet terug, tot een bedrag van €60, als bonusgeld. Deze actie zal de 300% tot €60 welkomstbonus tijdelijk vervangen.

Meer nieuws