zwaZulte Waregem
moeMoeskroen
Datum: 13/03/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Regenboogstadion
Essevee heeft het niet meer in eigen handen, maar ...

Volg Zulte Waregem - Moeskroen LIVE bij ons

Essevee heeft het niet meer in eigen handen, maar ...
Foto: © photonews

Zulte Waregem heeft in 2016 nog niet zijn beste voetbal weten boven te halen. En toch kan alles ook op de laatste speeldag nog goed komen. Essevee heeft het wel niet meer in eigen handen.

Meer dan 20 speeldagen lang stond Zulte Waregem in de top-6, maar na de nederlaag bij KV Kortrijk is play-off 1 plots absoluut geen zekerheid meer. Integendeel: Essevee moet hopen op puntenverlies van Standard in Mechelen.

Malinwa zal zich wel krombuigen om de Rouches te kloppen - denken we aan het gedoe rond Olivier Renard - en dus hoeven ze bij Zulte Waregem nog niet meteen te gaan panikeren. Al moet dan natuurlijk wel gewonnen worden.

D-Day en bijna uitverkocht

Mogelijk krijgen ze met Moeskroen wel een uitgebluste ploeg voor de kiezen. RMP won vorige week verrassend van Anderlecht en wist zich zo 99,99% zeker te verzekeren van een stekje op het hoogste niveau. Enkel als ze met 10 doelpunten verschil verliezen is degradatie nog mogelijk.

Bij Essevee is Meïté geschorst, terwijl Aneke, Bostyn en D'Haene verder revalideren met de gekende blessures. Het is nu of nooit en dat beseffen de fans ook: er zijn nog minder dan 500 tickets beschikbaar op D-day richting play-off 1.

Wil jij de uitslag van de wedstrijd voorspellen?

Twee weken lang genieten nieuwe Unibet klanten van een verbeterde welkomstpromotie: een 100% Risicovrije Weddenschap tot €60. Wie zich inschrijft bij Unibet vanaf dinsdag 8 maart, een storting maakt, en een eerste, verliezende weddenschap plaatst, ontvangt daarbij een risicovrije weddenschap van hetzelfde bedrag, tot €60.

Spelers die hun eerste weddenschap winnen, ontvangen simpelweg hun inzet en winst. Indien een eerste weddenschap verliezend is, ontvang je de verloren inzet terug, tot een bedrag van €60, als bonusgeld. Deze actie zal de 300% tot €60 welkomstbonus tijdelijk vervangen.

Meer nieuws