cluClub Brugge
kvkKV Kortrijk
Datum: 14/08/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Jan Breydel
Club Brugge denkt aan Manchester United, maar moet tussendoor Kortrijk opzijzetten
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Eerst KVK, dan pas Manchester United!

Club Brugge denkt aan Manchester United, maar moet tussendoor Kortrijk opzijzetten
Foto: © Photonews

Club Brugge ontvangt vanavond KV Kortrijk in het Jan Breydelstadion voor de eerste wedstrijd van de vierde speeldag. De thuisploeg zit al met de partij bij Manchester United in het achterhoofd, maar wil tussendoor nog even snel drie punten pakken.

En jawel, sinds de komst van Michel Preud'homme heeft Club Brugge het nooit gemakkelijk tegen KV Kortrijk. Het werd vorig seizoen in de reguliere competitie dan wel een 5-0-overwinning, maar blauw-zwart maakt de borst al nat. 

Preud'homme mag alleszins de puzzelkunsten bovenhalen. De waslijst geblesseerden is met onder anderen Bjorn Engels, Thomas Meunier, Lior Refaelov, Stefano Denswil en Oscar Duarte enorm lang. 

KV Kortrijk puurde in de eerste drie wedstrijden dan weer vier punten. Het spel van de roodhemden is dan wel niet slecht, maar de troepen van Johan Walem hebben een driepunter nodig om het peloton voor te blijven. 

De voormalige Rode Duivel kan ook vanavond geen beroep doen op Gertjan De Mets. De middenvelder is op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil niet meer spelen in het shirt van de Kerels.

Pakt Club Brugge vanavond de volle buit? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 84 euro op. Denk je eerder dat het opnieuw een 5-0-overwinning zal worden? Dan mag je maar liefst 2.460 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws