Datum: 15/08/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Luminus Arena
Winnen tegen Westerlo of gemiste start voor KRC Genk
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

KRC Genk op zoek naar tweede thuisoverwinning tegen Westerlo

Winnen tegen Westerlo of gemiste start voor KRC Genk
Foto: © Photonews

KRC is verplicht om vanavond de drie punten in Genk te houden om niet van een gemiste start te moeten spreken. Westerlo kan ontspannen afreizen naar de Cristal Arena na de winst van vorig weekend tegen OHL.

Genk pakte 1 op 6 uit 2 verplaatsingen en moet winnen om niet met een schamele 4 of 5 op 12 achter te blijven. Peter Maes zal voor aanvallend voetbal kiezen, maar waarschuwt voor de tegenstander.

"Westerlo heeft meer inhoud dan vorig jaar. Ze tonen een goede mentaliteit en het is een moeilijk te bekampen ploeg", aldus de coach. "Ze hebben jongens die kunnen prikken. Denk maar aan Aoulad, Gounongbe en De Ceulaer."

Benji De Ceulaer

Benji zal wellicht bijzonder scherp staan en er alles aan doen om zich te tonen in de Cristal Arena waar hij geen nieuw contract kreeg. "Benji is goed bezig op dit moment", weet Maes. Ook Khaleem Hyland kijkt zijn voormalige werkgever in de ogen.

Zijn collega Harm Van Veldhoven haalde vorig weekend opgelucht adem na de felbevochten zege tegen OHL. "Ik ben heel blij met deze 3 punten", klonk het toen. Het zorgt ervoor dat de druk toch een beetje van de ketel is voor deze verplaatsing.

Bij Genk was Okriashvili nog onzeker. Peter Maes dropt aanwinst Sebastien Dewaest wellicht onmiddellijk in zijn basiself. Harm Van Veldhoven moet Verschueren missen en achter de naam MacDonald staat een vraagteken.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 81,6 euro als KRC Genk wint
  • 510 euro als Westerlo wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws