Datum: 15/08/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Freethiel
Vreven wil oogsten, Dury op zijn hoede

Waasland-Beveren neemt het op tegen Zulte Waregem

Vreven wil oogsten, Dury op zijn hoede
Foto: © photonews

Voor Waasland-Beveren en Zulte Waregem geldt dit seizoen voorlopig hetzelfde. Beiden speelden bijwijlen erg aardig voetbal, maar kregen daar niet de beloning voor in punten. Hoog tijd om dus eens uit te pakken met een driepunter.

Zulte Waregem gaat op zoek naar zijn eerste driepunter buitenshuis van het seizoen. De laatste keer dat het op verplaatsing won? Dat was op de Freethiel tijdens play-off 2. 

En de keer daarvoor? Ook op Waasland-Beveren in de reguliere competitie. Om maar te zeggen: het is hét ideale moment voor Essevee om te winnen. "Twee keer winnen in de komende drie matchen zou mooi zijn", aldus Francky Dury.

Met Club Brugge en Oostende op speeldagen 5 en 6 pak je dan maar beter nu al een driepunter. Dat moet Essevee doen zonder D'Haene, Cordaro en D'Ulivo (allen knie). Baudry is onzeker, Leye wordt klaargestoomd na zijn hersenschudding van op Sclessin.

Bij de thuisploeg geen Ibou, Sousa, Luyckx of De Pauw. Er wel bij: Myny. Hij speelde nog bij de beloften van Zulte Waregem, maar kreeg geen kansen bij het Fanionelftal. Tijd om het ongelijk te bewijzen, tijd ook voor Vreven om te oogsten wat hij al heeft neergezet bij de Waaslanders.

Er zijn nog tickets beschikbaar op de Freethiel voor beide teams. Anderhalf uur voor de wedstrijd gaan de loketten open in het Waasland, voor wie zijn team nog wil aanvuren.

Pakt Essevee vanavond de volle buit? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 132 euro op. Denk je eerder dat de thuisploeg zal winnen? Dan mag je maar liefst 144 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws