kvmKV Mechelen
chaCharleroi
Datum: 26/09/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Achter de Kazerne
Malinwa moet in eigen huis Charleroi afhouden

KV Mechelen tegen Charleroi vanavond LIVE bij ons

Malinwa moet in eigen huis Charleroi afhouden
Foto: © Photonews

KV Mechelen uit of thuis, het is een wereld van verschil. Malinwa wil nu ook maar wat graag de punten thuishouden tegen Charleroi. Enkel dan kan er terug naar boven worden gekeken.

Echt happy loopt niemand er bij in Mechelen momenteel. In het begin van het seizoen liep er altijd wel iets mis, waardoor het bilan op dit moment onder de maat is.

Iedereen dacht aan Malinwa als kandidaat voor play-off 1, maar vooralsnog komt het er niet uit. Dan maar thuis tegen Charleroi eindelijk nog eens een prachtprestatie neerzetten? Ook in de Beker van België was het maar magertjes.

Cocalic en Cissé zitten beiden opnieuw in de selectie. Of die laatste al zal meespelen na zijn zware blessure? Dat zal moeten blijken.

Charleroi dan: dat moet ook dringend punten pakken om onderaan in de stand weg te komen. Mazzu zag zijn troepen een punt pakken tegen Anderlecht, nu moet ook buitenshuis eens iets gepakt.

Wie pakt de punten ADK?

Thuiswinst? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET op winst van de thuisploeg u 93 euro op. Ziet u Charleroi stunten bij Malinwa? Dan kan u met een poging voor hetzelfde bedrag 156 euro bijschrijven op de bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro via deze LINK.

Meer nieuws