kvkKV Kortrijk
gntKAA Gent
Datum: 31/07/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Guldensporenstadion

Zet ex-club Vanhaezebrouck meteen een hak?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Zet ex-club Vanhaezebrouck meteen een hak?
Foto: © photonews

Vanavond beginnen ook KV Kortrijk en AA Gent aan hun seizoen in de Jupiler Pro League. Voor de Buffalo's houdt dat meteen een lastige verplaatsing in tegen één van de Giant-killers van de competitie.

"De verplaatsing naar Kortrijk is altijd één van de lastigste voor de topclubs", aldus Vanhaezebrouck vooraf. Ook KV Kortrijk-coach Karim Belhocine treedt aan tegen zijn ex-club. "We willen meteen tonen dat we er staan."

AA Gent kon zich al tonen tegen het Roemeense Viitorul. Kalifa Coulibaly, de auteur van twee goals tegen het team van Hagi, is er vanavond alvast niet bij. Net als de nog steeds revaliderende Brecht Dejaegere en Nana Asare.

Vertrekkers opvangen

Bij KV Kortrijk wordt het uitkijken hoe de Kerels het vertrek van Chanot, Marusic en Tomasevic opgevangen hebben. We zijn vooral benieuwd naar Joãozinho, de nieuwe Portugese linksachter in het Guldensporenstadion.

Selectie Gent: Rinne, Matton, Depoitre, Neto, Kujovic, Mitrovic, Kums, Saief, Rob Schoofs, Thoelen, Wikheim, Nielsen, Perbet, Vandenbussche, Simon, Horemans, Foket, Gershon, Milicevic, Ndongala.

AA Gent is volgens UNIBET de favoriet vanavond. Een goeie gok op de Buffalo's van 60 euro kan u 132 euro opleveren. En die zestig euro? Die krijgt u via deze link helemaal gratis!

Meer nieuws