Datum: 31/07/2016 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Het Kuipje
Na vier maanden eindelijk nog eens voetbal met inzet voor Westerlo, maar het blijft koffiedik kijken

Westerlo ontvangt om 14u30 Standard

Na vier maanden eindelijk nog eens voetbal met inzet voor Westerlo, maar het blijft koffiedik kijken
Foto: © Photonews

Westerlo begint er vandaag aan tegen Standard. Een eitje voor de mannen van Yannick Ferrera zou je denken, maar de Kemphanen zijn een groot vraagteken. Hoe gaat Bob Peeters zijn mannen voor de dag laten komen?

De voorbereiding was immers geen groot succes, maar Peeters liet daarin ook jan en alleman opdraven. Vandaag spelen ze voor het eerst sinds 13 maart een match met inzet. Dat is meer dan vier maanden geleden. Ondertussen haalden ze de voorbije week wel twee aanvallende versterkingen met Eric Lanini en Elton Acolatse. Benieuwd wat die gaan doen.

Standard heeft intussen al de Supercup achter de kiezen gehad, maar veel vertrouwen zullen ze daar niet uit geput hebben. Tegen Club Brugge lieten ze niet al te veel zien en ze gaven tegen tien man een voorsprong uit handen. Yannick Ferrera ligt al een tijdje onder vuur en als hij niet snel een team op het veld zet, ziet zijn toekomst er somber uit.

Een gokje wagen?

Denkt u dat de Kempenaren kunnen verrassen? Wel, dan levert u dat al bijna uw inzet maal vijf op bij Unibet. En daarbij krijgt u ook nog een gratis welkomsbonus. Via deze link kan u 60 euro gaan ophalen bij Unibet.

Meer nieuws