Datum: 15/10/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Stayen
1300 vrouwen of Jacky Mathijssen?
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Straks live bij Voetbalkrant: Sint-Truiden - Westerlo

1300 vrouwen of Jacky Mathijssen?
Foto: © photonews

Na de recente 6 op 6 van Westerlo is de strijd om het behoud opnieuw ongemeen spannend. Vanavond staat er met STVV - Westerlo een zespuntenmatch op het programma.

Liefst 1300 dames zullen de partij bijwonen. "Het toont aan dat wij een familiale club zijn", zegt Leko. Zullen de vrouwen erin slagen de Kanaries naar de overwinning te schreeuwen of trekt Jacky Mathijssen met Westerlo aan het langste eind?

STVV telt nu nog amper één puntje meer en voelt dus de hete adem van Westerlo in de nek. "Wij moeten nog een keer bewijzen dat we goed spelen en we moeten de punten thuis houden. Vanaf de eerste tot de laatste minuut moeten we alles geven. Dat zat bij onze vorige thuismatch wel goed", blikt coach Leko vooruit.

Bij Westerlo trekt men met een bijzonder goed gevoel naar Sint-Truiden. De Kemphanen knokten zich vanuit een verloren positie terug in de race om het behoud en lieten de laatste stek aan Waasland-Beveren. "We zitten in de flow", weet Annys. Coach Jacky Mathijssen zorgde voor een nieuwe wind in het Kuipje.

Bij STVV is Kotysch er niet bij wegens schorsing, Ono en Janssens zijn geblesseerd. Westerlo moet het doen zonder De Ceulaer en Oto'o, beiden liggen in de lappenmand.

Speel gratis en win fors bij winst van Westerlo!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 91,2 euro als Sint-Truiden wint
  • 375 euro als Westerlo wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws