Datum: 25/11/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 16
Stadion: Jan Breydel
Club Brugge op zoek naar punten en... goals!
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Club Brugge tegen KV Mechelen op zoek naar punten en... goals!

Club Brugge op zoek naar punten en... goals!
Foto: © Photonews

Club Brugge en KV Mechelen trappen net als de heenronde ook de terugronde in de Jupiler Pro League op gang. Enkele maanden geleden ging blauw-zwart winnen Achter de Kazerne, nu wil het zes op zes tegen KV.

Eind juli haalde Club het met 0-2 op het veld van Mechelen na doelpunten van Izquierdo en Cools. Eerstgenoemde sukkelde daarna met blessureleed, maar staat er sinds kort weer. Dat bewees Izquierdo in de Champions League, door een heerlijke treffer te scoren tegen Leicester City.

Club Brugge gaat thuis tegen Mechelen logischerwijze op zoek naar drie punten, maar verder kan de regerende landskampioen ook wel enkele doelpunten gebruiken om het vertrouwen op te krikken. Tijdens zijn voorbije vijf wedstrijden scoorde Club telkens niet meer dan één doelpunt.

Terugkeer Coosemans

KV Mechelen hoopt dan weer stiekem om iets mee te pakken op Jan Breydel. De ploeg van Yannick Ferrera doet het de laatste weken prima, met een 7 op 9 tegen Gent, Lokeren en Standard tot gevolg.

Voor Colin Coosemans wordt het een speciale avond. De goalie staat onder de lat bij Mechelen, en dat tegen de ploeg waar hij twaalf jaar van zijn leven doorbracht.

Wil jij het weekend goed inzetten? Waag dan zeker en vast een gokje op deze wedstrijd. Dat kan via de website van Unibet, te bereiken via deze link!

Meer nieuws