Datum: 21/12/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Kehrweg Stadion
Club Brugge gaat in het verre Eupen op zoek naar eerherstel én fraaie mijlpaal
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Club Brugge gaat in het verre Eupen op zoek naar eerherstel én een fraaie mijlpaal

Club Brugge gaat in het verre Eupen op zoek naar eerherstel én fraaie mijlpaal
Foto: © Photonews

Club Brugge gaat vanavond op het veld van KAS Eupen op zoek naar eerherstel. Blauw-zwart verloor onlangs met 3-2 op het veld van de promovendus, een nederlaag waardoor het zijn bekerdroom mocht opbergen. Om aan de leiding te blijven in de Jupiler Pro League, doet Club er best aan te winnen.

Club Brugge is prima bezig in de competitie. De regerende landskampioen komt stilaan écht op dreef, en dat is ook duidelijk te merken aan de cijfers. Van zijn laatste negen wedstrijden in de Jupiler Pro League, verloor Club geen enkel duel meer. De nederlaag op het veld van Sporting Charleroi, op 14 oktober, was het laatste verlies in de competitie. Niet verliezen in Eupen, zou betekenen dat Club tien matchen ongeslagen is.

Aan zijn basiselftal brengt Michel Preud'homme wellicht weinig wijzigingen aan. De kans is groot dat Bjorn Engels, nog niet lang terug na blessureleed, op de bank start. Stefano Denswil is terug uit schorsing en zal zijn plaats in het elftal heroveren. Mechele, Diaby, Limbombe en De Bock liggen nog steeds in de lappenmand.

Eupen is wisselvallig

Eupen wisselde de laatste tijd goede met minder goede prestaties af. De Panda's wipten na Club Brugge ook KV Kortrijk uit de beker, maar verloren afgelopen zondag wel met duidelijke 4-0-cijfers op het veld van RSC Anderlecht. Thuis is Eupen altijd wel tot iets meer in staat, en daar zijn ze zich bij Club Brugge ook bewust van.

Wil je wat geld verdienen? Waag dan een gokje via Unibet!

Meer nieuws