Datum: 26/12/2016 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Het Kuipje
Westerlo en Kortrijk willen na mindere vorm weer aanknopen met een zege
Redactie
| 0 reacties

Westerlo en Kortrijk gaan op zoek naar drie belangrijke punten

Westerlo en Kortrijk willen na mindere vorm weer aanknopen met een zege
Foto: © photonews

Om 14.30 uur neemt rode lantaarn Westerlo het thuis op tegen KV Kortrijk. Westerlo wil maar wat graag af van die laatste plek, Kortrijk kan best ook nog eens winnen om de moraal hoog te houden.

Westerlo kan een uitstekende zaak doen met het oog op degradatie. De jongens van Jacky Mathijssen ontvangen thuis Kortrijk, een ploeg die de laatste weken slechts weinig punten pakte. Met in het achterhoofd het feit dat grote concurrent Moeskroen op bezoek gaat bij Club Brugge, zijn één of meerdere punten dus mooi meegenomen.

De laatste overwinning van Westerlo dateert alweer van de 9e speeldag, toen Westerlo thuis met 1-0 te sterk was voor Waasland-Beveren. Mathijssen kan bij de thuisploeg geen beroep doen op Annys en Miletic. Ook De Ceulaer en Oto'o zullen er nog steeds niet bij zijn tegen De Kerels.

Belhocine en Kortrijk gaan in het Kuipke op zoek naar drie punten

ā€‹Kortrijk staat op een tiende plek en verloor hun laatste vijf wedstrijden. Coach Karim Belhocine kan alvast geen beroep doen op De Smul en Van Loo. De heenwedstrijd tegen Westerlo werd overtuigend met 4-1 gewonnen. Benieuwd of de West-Vlamingen opnieuw met een overwinning kunnen aanknopen.

Meer nieuws