wbeSK Beveren
kvoKV Oostende
0-1
Datum: 21/01/2017 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Freethiel
KV Oostende wil PO1-race voortzetten op de Freethiel
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

Waasland Beveren - KV Oostende

KV Oostende wil PO1-race voortzetten op de Freethiel
Foto: © Photonews

KV Oostende maakt vanavond de verplaatsing naar het Waasland. Op papier moeten de West-Vlamingen er gaan winnen, maar een verplaatsing naar de Freethiel is lang niet altijd gemakkelijk.

Het klassement spreekt boekdelen. KV Oostende strijdt volop mee voor een plaats in play-off 1, terwijl Waasland-Beveren hoopt om de komende weken het behoud veilig te stellen.

Behalve de Afrika Cup-gangers moet Yves Vanderhaeghe nog enkele jongens missen. Gohi Bi Cyriac krijgt rust uit voorzorg, terwijl ook Nicklas Pedersen met rugpijn achter zal moeten blijven. Zarko Tomasevic is er wel opnieuw bij.

Bij Waasland-Beveren wordt het afwachten hoe het vertrek van Siebe Schrijvers zal worden op gevangen. De flankaanvaller was één van de sterkhouders, maar keert terug naar KRC Genk.

Voor de volledigheid: eind augustus wonnen de Kustboys met 2-1 tegen de Waaslanders. Na een kwartier was de wedstrijd in de Versluys Arena al beslist na twee doelpunten van de thuisploeg.

Komen de bezoekers nu ook in het Waasland winnen?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 138 euro op. Denk je eerder dat de Leeuwen zullen brullen? Dan mag je maar liefst 192 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws