Datum: 17/09/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Stayen
Fans snakken naar goals, STVV moet tegen directe concurrent W-Beveren komaf maken met de 0 op 9 en gebrekkige efficiëntie
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

STVV en Waasland-Beveren duelleren met mekaar op matchdag 7 in de JPL

Fans snakken naar goals, STVV moet tegen directe concurrent W-Beveren komaf maken met de 0 op 9 en gebrekkige efficiëntie
Foto: © photonews

Na de zege op de openingsspeeldag tegen Lokeren behaalde STVV een magere 1 op 15. En dus wordt er met de komst van die andere club uit het Waasland niets anders verwacht dan de zege.

Sint-Truiden liet de jongste weken bij momenten fraai voetbal zien. Door een gebrek aan efficiëntie leverde dat geen resultaat op. Yohan Boli die vermoedelijk in de basis start, zal het totaal van drie gemaakte goals moeten opkrikken. Verder missen de Kanaries Steven De Petter wegens schorsing.

STVV opende zijn voetbaljaar met een zege, W-Beveren moest tot afgelopen vrijdag wachten op een eerste driepunter. De troepen van Stijn Vreven pakten de scalp van landskampioen Club Brugge en reizen met vertrouwen naar Stayen. De veelbelovende Ibrahima Seck blijft thuis want zit zijn tweede strafdag uit. Senne Van Dooren en Alessandro Cerigioni zijn out.

Wie zegeviert op Stayen?

STVV? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 123 euro op. Meer vertrouwen in W-Beveren? Dan kan u bij een poging voor hetzelfde bedrag 216 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com en UNIBET zetten u op weg met een gratis wedtegoed via deze LINK.

Meer nieuws