eupEupen
wbeSK Beveren
Datum: 26/12/2017 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Kehrweg Stadion
Lukt het voor Waasland-Beveren wél op het veld van de rode lantaarn?
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Eupen gaat op zoek naar drie broodnodige punten tegen Waasland-Beveren

Lukt het voor Waasland-Beveren wél op het veld van de rode lantaarn?

Niet alleen in Engeland, maar ook in België wordt er op 'Boxing Day' gevoetbald. Eupen ontvangt om 14.30 uur Waasland-Beveren.

Een belangrijke wedstrijd voor beide teams. Waasland-Beveren ging vorige week met 1-3 onderuit bij Oostende en liet zo een unieke kans liggen om dichter bij de top zes te sluipen. Aangezien Moeskroen op bezoek moet bij leider Club Brugge en Standard woensdag pas speelt, kunnen de Waaslanders een prima zaak doen.

Eupen is nu al zeker dat het als rode lantaarn de winterstop in gaat. De Panda's konden al sinds de 11e speeldag niet meer winnen en kunnen drie punten dus goed gebruiken om toch met een goed gevoel de winterpauze in te gaan.

Enkele afwezigen bij beide teams

Coach Claude Makelele kan geen beroep doen op de geblesseerden Moussa Wague, Ibrahim Diallo en Nicolas Verdier, maar aanvoerder Luis Garcia is er dan wel weer bij.

De bezoekers missen basispion Valtteri Moren. Hij komt dus niet meer in actie dit jaar. Ook Victorien Angban is er door een schorsing niet bij. Rechtsachter Laurent Jans was twijfelachtig, maar zal normaal gezien aan de aftrap verschijnen am Kehrweg.

Meer nieuws