wbeSK Beveren
zwaZulte Waregem
Datum: 27/01/2018 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 24
Stadion: Freethiel
Recordhouder Thelin ziet Zulte Waregem met plezier naar de Freethiel komen
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Waasland-Beveren - Zulte Waregem hier LIVE vanaf 20u

Recordhouder Thelin ziet Zulte Waregem met plezier naar de Freethiel komen
Foto: © photonews

Waasland-Beveren en Zulte Waregem zijn sterk aan de tweede seizoenshelft begonnen en zijn nog in de running voor play-off 1. Mooie ingrediënten voor een spektakelrijke zaterdagavond op de Freethiel.

De heenwedstrijd tussen Zulte Waregem en Waasland-Beveren (2-5) houdt een seizoensrecord in: Isaac Kiese Thelin is tot op vandaag de enige speler die vier keer op één avond kon scoren. Dankzij die knalprestatie draagt de Zweedse spits nog steeds de Gouden Stier op zijn rug.

Maar waar Essevee toen spartelde, lijken ze er nu weer bovenop. Met 6 op 6 zijn ze perfect aan het nieuwe jaar begonnen. Zetten ze de reeks verder op de Freethiel?

Selectienieuws

Beide ploegen kunnen op een bijna volledig fitte kern rekenen: Aleksandar Boljevic pakte woensdag zijn vijfde gele kaart en Valtteri Moren zit nog steeds in de ziekenboeg, Fredrik Oldrup Jensen is out met een enkelblessure.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws