antAntwerp
kvkKV Kortrijk
Datum: 22/09/2017 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Bosuil
Reds tegen Reds, Royal Antwerp wil droomstart verderzetten en jaagt op eerste thuiszege
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: Antwerp - Kortrijk

Reds tegen Reds, Royal Antwerp wil droomstart verderzetten en jaagt op eerste thuiszege
Foto: © photonews

De Bekerwedstrijden hebben we nog maar pas achter de kiezen of daar is de Jupiler Pro League alweer. Antwerp opent het weekend tegen KV Kortrijk.

Met een mooie 12 op 21 startte Antwerp uitstekend aan het seizoen. The Great Old staat zelfs in de top-zes op dit moment. Toch moet er ook in eigen huis eens gewonnen worden.

Dat lukte immers nog niet en de fans in De Bosuil snakken er echt naar. KV Kortrijk dient zich aan als een lastige klant, met amper drie punten minder dan Antwerp na zeven wedstrijden.

Selectie Antwerp: niet bekendgemaakt

KV Kortrijk legde er tegen Durbuy vijf in het mandje en werd in de volgende ronde uitgeloot tegen... Antwerp. Beide clubs kunnen dus al oefenen voor hun Bekerduel.

Bij de Kerels zijn Ivanof en Lepoint nog steeds geblesseerd.

Selectie KV Kortrijk: Bruzzese, Kumordzi, Makarenko, Kovacevic, Rougeaux, Van Loo, De Smet, Ajagun, Chevalier, Stojanovic, Van Eenoo, Van Der Bruggen, Budkivskyi, Azouni, Galens, Verboom, Rolland, Ouali, Kaminski, D'Haene en Perbet.

Antwerp is volgens UNIBET de duidelijke favoriet. Een gokje wagen? Dat kan via deze link én je kan een bonus tot 80€ krijgen!

Meer nieuws