Datum: 05/10/2018 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Jan Breydel
Kan Cercle na vijf nederlagen en een gelijkspel nog eens winnen?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: Cercle Brugge-Charleroi

Kan Cercle na vijf nederlagen en een gelijkspel nog eens winnen?
Foto: © photonews

Na vijf nederlagen en een gelijkspel in de laatste wedstrijden zit Cercle Brugge in een serieuze dip. De West-Vlamingen waren nochtans uitstekend aan het seizoen begonnen, maar daar was de laatste weken weinig van te werken.

Het klasseverschil met buur Club was in de derby overduidelijk en ook Beerschot Wilrijk duwde de Vereniging kopje-onder in de Beker van België. Guyot kon zich eigenlijk enkel vrolijk maken over zijn mopje in de perszaal na Club-Cercle: "Het is leuk om eens in een stadion met publiek te spelen."

Selectie Cercle: Nardi, Van Damme, Taravel, Palun, Etienne, Lambot, Ueda, Abud, Decostere, Kone, Mercier, Lusamba, Appin, Gakpe, Tormin, De Belder, Hazard en Bongiovanni.

Charleroi zit in de omgekeerde positie. Dat kende een dramatische start, maar de laatste weken gaat het een stuk beter. In de laatste vijf wedstrijden verloor het niet meer, pakte het drie zeges en twee gelijke spelen. Mazzu heeft zijn team dus op de rails gekregen.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een deposit van vijftig euro een bonus tussn honderd en hondervijftig euro!

Meer nieuws