staStandard
cluClub Brugge
Datum: 07/10/2018 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Blijft leider Club Brugge ongeslagen of kan Preud'homme met Standard de code kraken?
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Standard - Club Brugge hier LIVE vanaf 18u

Blijft leider Club Brugge ongeslagen of kan Preud'homme met Standard de code kraken?
Foto: © photonews

Standard-Club Brugge op Super Sunday! Vanavond krijgen we op Sclessin een herhaling van de titelmatch en van de Supercup, dus dat belooft weer een onvervalste topper te worden. Zal blauw-zwart opnieuw zegevieren of houden de Rouches de punten thuis? Volg alles hier LIVE vanaf 18u!

De wedstrijd zal toch wel in het teken staan van Michel Preud'homme. De man die vier succesjaren beleefde met Club Brugge neemt het immers op tegen 'zijn' ploeg. "Hij is één van de beste trainers van de voorbije 10 jaar", zei opvolger Leko. "Ivan heeft erg knap werk geleverd in Brugge", kreeg hij terug.

Het respect is dus wederzijds groot en de sfeer op Sclessin is ook al verzekerd. Naar aanleiding van de 120ste verjaardag zullen de Rouches bij de opkomst van de spelers een tifo over alle vier tribunes onthullen.

Selectienieuws

Geen enkele verrassing in Michel Preud'homme zijn selectie, die er exact hetzelfde uitziet als die van de vorige wedstrijd. Lestienne en Oulare zijn nog altijd niet fit en kunnen dus niet spelen tegen hun ex-ploeg.

Hetzelfde geldt voor de selectie van Leko: Amrabat en Cools vallen opnieuw naast de boot, Rezaei is nog geblesseerd. Wél kan hij verrassen met zijn basiself. Mata zal zijn eerste basisplaats krijgen in blauw-zwart en vermoedelijk wordt Dennis nog eens de spitsbroeder van Wesley.

Kan jij de topper Standard - Club Brugge voorspellen? Maak nu een account aan bij BetFIRST en verdubbel je eerste storting tot 200 euro!

Meer nieuws