Datum: 06/10/2018 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Freethiel
KV Oostende voor vier op vier op de Freethiel? Mogelijk zelfs eerste basisplaats voor langdurig geblesseerde middenvelder

Waasland-Beveren-KV Oostende om 20u30

KV Oostende voor vier op vier op de Freethiel? Mogelijk zelfs eerste basisplaats voor langdurig geblesseerde middenvelder
Foto: © photonews

Waasland-Beveren tegen KV Oostende, dat kan alle kanten uit. De Leeuwen hebben net hun eerste overwinning van het seizoen kunnen vieren, KV Oostende verloor vorig weekend met 1-3 van Standard.

Yannick Ferrera mist nog steeds Tuur Dierckx en Valtteri Morren. Din Sula traint weer mee, maar is nog niet inzetbaar. Waasland-Beveren heeft eindelijk kunnen proeven van de zege en hongert uiteraard naar meer. 

Gert Verheyen mist  Jonckheere, Ndenbe, Lombaerts en Vanlerberghe door blessures. De voorbije drie seizoenen wist Oostende telkens te winnen op de Freethiel. 

Terugkeer Marquet

Voor François Marquet is het een terugkeer naar de ploeg waar hij vorig seizoen nog actief was. Door de blessure van Vanlerberghe maakt de middenvelder kans op een eerste basisplaats. "Als ik mijn kans krijg, zal ik er alles aan doen om de trainer niet te ontgoochelen", zegt hij op de clubwebsite.

Bij de Leeuwen speelde hij amper. "Om verscheidene redenen klikte het in Beveren niet echt met de trainersstaf en kwam ik er in mijn tweede seizoen nauwelijks aan spelen toe. Een quasi volledig seizoen niet spelen, laat zich echter voelen. Tijdens de voorbereiding sukkelde ik met allerhande kwaaltjes en daardoor raakte ik moeilijk in het juiste ritme. Nu voel ik me goed, ook op training loopt het steeds vlotter en ik ben klaar om meer te spelen."

Meer nieuws