kvkKV Kortrijk
cluClub Brugge
1-1
Datum: 14/09/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Guldensporenstadion
Live Leekens stelt twijfelgevallen toch op
Leekens stelt twijfelgevallen toch op
Foto: © SC

KV Kortrijk haalde het vorig seizoen twee keer van Club Brugge in het eigen Guldensporenstadion: één keer in de competitie en één keer in de play-offs. Vraag is of de mannen van Hein Vanhaezebrouck dat kunstje vanavond nog eens kunnen herhalen.

"We speelden nog niet ons beste voetbal", aldus Vanhaezebrouck. "Het is een duel tegen de leider, dus mijn jongens zullen wel gemotiveerd zijn." Vanhaezebrouck kan vanavond ook rekenen op Pablo Chavarria, die overkwam van Anderlecht op uitleenbasis. Hij staat meteen in het elftal. 

Bij Club ontbreken Stenman, Zimling, Larsen en Trickovski. Die laatste heeft weer last van zijn hamstringblessure. Jonathan Blondel zou onverwacht wel deel uitmaken van de kern. Jörgensen en Meunier staan, ondanks pas fit, in de basis. En ook Blondel is er al bij na zijn blessure. Refaelov, Buysse en Odjidja zijn de opvallendste namen op de bank.

Wat denkt UNIBET over de wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat blauw-zwart met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 200 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van KVK strijkt u 340  euro op.

Meer nieuws