Datum: 25/10/2017 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Luminus Arena
Genk maakt zich op voor komst van Club Brugge; Stuivenberg waarschuwt voor 2 zaken
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Straks live: KRC Genk - Club Brugge

Genk maakt zich op voor komst van Club Brugge; Stuivenberg waarschuwt voor 2 zaken
Foto: © Photonews

Club Brugge staat ongenaakbaar aan de leiding en kan met een gerust gevoel afzakken naar Limburg om KRC Genk partij te geven.

30 op 33 is de tussenbalans voor Club Brugge na 11 speeldagen, ronduit indrukwekkend. De winst tegen Antwerp was felbevochten, straks zullen de troepen van Leko een heel ander soort voetbal spelen. Voor de wedstrijd vanavond kan Ivan Leko opnieuw rekenen op ex-Genkie Limbombe die terugkeert uit schorsing.

Vorig seizoen gingen de West-Vlamingen onderuit op het veld van Genk, dat op zijn beurt een boost kreeg na de overwinning op Anderlecht. Coach Albert Stuivenberg waarschuwde zijn spelers voor 2 zaken: het felle wedstrijdbegin van Club Brugge en de spelhervattingen.

Club Brugge blijft hoedanook autoritair leider na deze speeldag. Genk kan dan weer een mooie sprong in de richting van de top zes maken met een overwinning.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!
Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws