Datum: 17/05/2011 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Jan Breydel
Neemt Francky Dury afscheid in schoonheid?
Bart De Wilde
| 0 reacties
Neemt Francky Dury afscheid in schoonheid?
Foto: © SC

Dinsdagavond trekt de wedstrijd Genk-Standard veel aandacht naar zich toe, maar er staan nog wedstrijden op het menu. Club Brugge ontvangt vanavond om 20u30 AA Gent.

Mogelijk is het de laatste wedstrijd van het seizoen voor Blauw-zwart. Doordat Westerlo play-off II won, is Club zeker van Europees voetbal. Enkel wanneer Westerlo de bekerfinale verliest, moeten Adrie Koster en zijn spelers nog aan de bak in de barragewedstrijden tegen Westerlo. Die baragewedstrijden bepalen dan enkel in welke voorronde van de Europa League de teams zullen aantreden.

Club Brugge moet het zonder Ronald Vargas, Karel Geraerts en Wilfried Dalmat doen (alledrie geblesseerd). Jonathan Blondel zit zijn tweede schorsingsdag uit.

Ivan Perisic moet opassen, want de Kroaat staat op één gele kaart van een schorsing en kan zo de eventuele barragewedstrijden tegen Westerlo missen.

AA Gent
Francky Dury zit vanavond voor het laatst op de bank bij AA Gent, maar wil de supporters nog iets teruggeven. “Het is natuurlijk een wedstrijd zonder een groot verhaal”, zei de Gent-coach op de persconferentie dinsdag. “Maar we zijn het onze fans verschuldigd om nog een allerlaatste keer alles te geven. We willen voor een mooi einde zorgen."

Gent mist Bernd Thijs, Yaya Soumahoro en Tim Smolders al zeker door blessures. César Arzo en Zlatan Ljubijankic zijn onzeker voor de wedstrijd tegen Club Brugge.

De Buffalo’s kunnen wel opnieuw rekenen op Elimane Coulibaly De Senegalees heeft zijn schorsing van vier wedstrijden uitgezeten.

U kan de wedstrijd live volgen op uw favoriete voetbalwebsite.

Meer nieuws