kvkKV Kortrijk
cluClub Brugge
Datum: 08/04/2012 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Guldensporenstadion
Live Neemt blauw-zwart het heft in handen?
Tomas Taecke
| 0 reacties
Neemt blauw-zwart het heft in handen?
Foto: © SC

Club Brugge kan vanavond op bezoek bij KV Kortrijk de leidersplaats in handen nemen. Neemt blauw-zwart de fakkel over van het zwalpende Anderlecht?

Blauw-zwart kan op acht speeldagen van het einde van de competitie voor het eerst in maanden opnieuw aan de leiding komen. Club moet dan wel de bovenhand halen in Kortrijk, waar het de voorbije jaren steevast plat op de buik ging. KVK strijdt op zijn beurt voor een Europees ticket en wil na de prima start in het Astridpark ook zijn provinciegenoot een hak zetten. Hoogspanning om 18 uur in het Guldensporenstadion, onze redactie is op post om alles voor u te volgen!

KV Kortrijk kan geen beroep doen op Czvitkovics en Vandenbroeck. Dopingzondaar N'Diaye zit gewoon in de wedstrijdselectie. Capon komt opnieuw in de ploeg, Veselinovic blijft net als Messoudi en Oussalah op de bank.

Bij de Bruggelingen komt Vadis Odjidja voor het eerst in lange tijd opnieuw aan de aftrap. Aanvoerder Hoefkens (hamstrings) is speelklaar. Ryan Donk (overlijden grootmoeder) liet enkele trainingen aan zich voorbijgaan maar is klaar om een gooi te doen naar de koppositie. Achterin neemt Almeback de plaats van Hogli in, waardoor Figueras mogelijk op links komt te spelen. D'Hoest, Van Gijseghem, Deschilder, Zimling, Stenman en Lestienne zijn nog steeds onbeschikbaar.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje bij BWIN op Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Club met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 220 euro bij een gok van 191 euro. Bij winst van KVK wint u 370 euro.

Meer nieuws