gnkKRC Genk
kvkKV Kortrijk
Datum: 11/04/2012 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Luminus Arena
Live Joneleit viert wederoptreden tegen Kortrijk
Fabian Morren
| 0 reacties
Joneleit viert wederoptreden tegen Kortrijk
Foto: © SC

Racing Genk en Kortrijk begonnen onderaan de play-off 1, maar haalden intussen al betere resultaten dan Anderlecht. Vooral Kortrijk maakt indruk. Vanavond staan beide clubs tegenover elkaar in de Cristal Arena.

Racing Genk won met 2-0 van een mak AA Gent. Kevin De Bruyne eiste met twee assists een hoofdrol op en lijkt net op tijd weer helemaal in zijn juiste vorm. Kortrijk pakte een punt bij Anderlecht en versloeg Club Brugge. De ploeg van Hein Vanhaezebrouck is dé verrassing van het begin van deze play-off 1.

Bij Genk is Jeroen Simaeys geschorst. Daardoor maakt Torben Joneleit na zeven maanden blessureleed zijn wederoptreden. De verdediger deed enkel wat ritme op bij de beloften. Het is dus de vraag of hij al op een aanvaardbaar niveau zal en kan acteren vanavond.

Bij Kortrijk worden weinig verrassingen verwacht na de sterke prestaties van de afgelopen week. Hein Vanhaezebrouck rekent opnieuw op Chavarria en Nfor, die Club Brugge zondag nog nekten. Capon en Mulemo zitten wel op de bank ten voordele van Oussalah en Tambe.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

RC Genk is favoriet. Een gokje bij BWIN op Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Genk met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 172 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Kortrijk wint u 450 euro.

Meer nieuws