kvkKV Kortrijk
chaCharleroi
Datum: 19/04/2015 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Guldensporenstadion
Het gevecht van de outsiders
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Het gevecht van de outsiders
Foto: © photonews

Voor de start van deze play-offs gaf niemand een stuiver om de kansen van Kortrijk en Charleroi op méér dan enkel de rol van scherprechter. Sinds vorige week is dat even anders.

Kortrijk speelde Club Brugge van de mat en Charleroi won in eigen huis van AA Gent in die knotsgekke tweede speeldag van Play-off 1. Hein Vanhaezebrouck zette de twee 'kleintjes' intussen al op hetzelfde niveau als Standard en Club Brugge.

Het enige nadeel blijkt de relatief smalle kern van beide teams, maar op dat vlak strijden ze vanavond met gelijke wapens. Kortrijk lijkt - zeker na de demonstratie van vorige week - de favoriet in het eigen Guldensporenstadion.

Vanderhaeghe zelf heeft het over een cruciale match voor de vierde plaats (én dus Europees voetbal). Bij de Carolo's staat er enkel bij de naam van Tainmont een vraagteken. Vervoort en François zijn al zeker out.

Selectie Kortrijk: Laurent Henkinet, Rémi Pillot, Darren Keet, ​Maxime Chanot, Brecht Capon,​ Baptiste Ulens, Zarko Tomasevic, Nebosja Pavlovic, Gertjan De Mets, Thomas Matton, Robert Klaasen, ​Lukas Van Eenoo, Teddy Chevalier, Anthony Van Loo, Landry Mulemo, Ivan Santini, Benoit Poulain, Adam Marusic en Stijn De Smet.

Selectie Charleroi: Baume - Coulibaly - Dewaest - Diandy - Geraerts - Galvez -Martos - Mata - N'Ganga - Penneteau - Tainmont (?) - Mandanda - Kebano - Ndongala - Fauré - Saglik- Marinos - Marcq - Kitambala - Houdret -Willems.

Denk jij dat de Veekaa vanavond wint? Waag er gokje op bij UNIBET. Als je 60 euro inzet, dan levert een zege van de thuisploeg je 111 euro op. Zet je je geld in op een zege van de bezoekers, dan kan je 255 euro winst maken. Nog geen account? Maak er dan snel een aan via DEZE LINK en ontvang jouw welkomstbonus van 60 euro.

Meer nieuws