kvkKV Kortrijk
gntKAA Gent
0-1
Datum: 03/05/2015 14:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Guldensporenstadion
Vanhaezebrouck kan in Kortrijk leidersplaats pakken
Vanhaezebrouck kan in Kortrijk leidersplaats pakken
Foto: © Photonews

Club Brugge liet gisteren in Standard drie dure punten liggen. En zo kan AA Gent vandaag aan de leiding komen in play-off 1. En deze keer voor langer dan twee dagen ... De opdracht is duidelijk: winnen in het Guldensporenstadion, waar coach Vanhaezebrouck tot vorig jaar nog trainer was.

Voor de Buffalo's wordt het een harde noot om kraken, want de Kerels pakten dit seizoen al 7 op 9 in eigen huis en hebben ook zin in een stuntje tegen AA Gent.

Bovendien moet Gent het doen zonder topschutter Depoitre. Hij botste met zijn rug tegen de paal in de match tegen Anderlecht en moet de clash in het Guldensporenstadion aan zich voorbij laten gaan. 

Bij Kortrijk meer dan waarschijnlijk nog geen Thomas Matton: hij mist zo voor de tweede keer het duel met zijn toekomstige club, want na het seizoen vertrekt de Kerel.

Pakken de Kerels uit met een stunt? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 192 euro op. Denk je dat de bezoekers voor een driepunter zorgen? Dan mag je maar liefst 156 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws