Datum: 20/04/2016 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Luminus Arena
Club Brugge wil reageren na opdoffer in Astridpark én na recente nederlaag in Cristal Arena
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

KRC Genk - Club Brugge

Club Brugge wil reageren na opdoffer in Astridpark én na recente nederlaag in Cristal Arena
Foto: © Photonews

KRC Genk ontvangt vanavond Club Brugge op de vierde speeldag van play-off 1. De West-Vlamingen willen reageren na het verlies op het veld van RSC Anderlecht, terwijl de Limburgers momenteel de goede vorm te pakken hebben.

Vooral Club Brugge wil reageren. "Het is geen drama dat we verloren hebben bij RSC Anderlecht", is Ruud Vormer heel duidelijk. "Maar dan moet er wel gewonnen worden bij KRC Genk."

Al blijft het voor Genk bang afwachten of Leon Bailey de aftrap al dan niet zal halen. De sterkhouder en man-in-vorm van de Limburgers kampt met een knieblessure en is hoogst onzeker.

Bij Club is Bjorn Engels buiten strijd met een spierscheurtje, terwijl het ook afwachten wordt of Lior Refaelov het blad zal halen. Stefano Denswil en Felipe Gedoz zullen hun plaats opnieuw innemen.

Leuk extraatje: eind februari verloor Club Brugge nog met 3-2 in de Cristal Arena. Genk maakte destijds een einde aan de lange ongeslagen reeks van de leider.

Houden de Limburgers de punten thuis?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 174 euro op. Denk je bovendien dat het opnieuw 3-2 zal worden? Dan mag je maar liefst 1.740 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws