gnkKRC Genk
gntKAA Gent
Datum: 24/04/2016 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Luminus Arena
KRC Genk - AA Gent: de inzet is plaats 3!
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Genk - Gent straks live bij Voetbalkrant.com

KRC Genk - AA Gent: de inzet is plaats 3!
Foto: © SC

Vanavond staat de kraker tussen KRC Genk en AA Gent op het programma. Een wedstrijd waarin de belangen groot zijn, een wedstrijd waarvan we mooi voetbal verwachten.

Racing Genk is de best voetballende ploeg van het moment. De Limburgers verbaasden vriend en vijand met het parcours dat ze tot dusver reden in play-off 1. Hoewel de kloof met de competitieleider heel groot is, noemen sommige waarnemers Genk toch nog een titelkandidaat.

In Limburg blijft men realistisch. "De derde plaats is het hoogst haalbare", klinkt het daar. Die felbegeerde derde stek zou Genk vanavond al kunnen grijpen. Mits winst tegen AA Gent klimmen de Smurfen immers over Gent.

Boussoufa en Dewaest

De Cristal Arena was de afgelopen weken een onneembare vesting en Vanhaezebrouck en co zakken ongetwijfeld met een bang hart af naar Limburg. Het gelijkspel tegen Anderlecht was een opsteker, temeer omdat de Buffalo's stilaan hun betere voetbal terugvinden.

Bij Racing Genk zit Malinovskyi een wedstrijd op de strafbank. Sebastien Dewaest zou toch nog fit kunnen geraken na de charge van Izquierdo afgelopen woensdag. Bij AA Gent wordt het afwachten of Boussoufa fit geraakt want hij kreeg de afgelopen dagen af te rekenen met koorts.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 153 euro als KRC Genk wint
  • 165 euro als AA Gent wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws