chaCharleroi
staStandard
Datum: 20/05/2018 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Zwaait Sa Pinto Standard uit met een overwinning of kan Charleroi Mambourg een laatste keer doen daveren?
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Volg Charleroi - Standard HIER live

Zwaait Sa Pinto Standard uit met een overwinning of kan Charleroi Mambourg een laatste keer doen daveren?

Standard zag vorige week hoe Club Brugge in de Vurige Stede zijn vijftiende landstitel in de wacht sleepte. Voor de Rouches staat nu enkel nog de tweede plaats op het spel.

Standard trekt op de slotspeeldag naar de Waalse rivaal Sporting Charleroi. Enkel bij een nederlaag kunnen de Luikenaars de tweede plek nog verspelen aan Anderlecht, dat dan wel moet winnen van KRC Genk. Door de bekerwinst was Standard al zeker van de poules van de Europa League. Een tweede plaats geeft recht op de Champions League-voorronde.

De wedstrijd op Mambourg is wellicht ook de laatste van Ricardo Sa Pinto. Michel Preud'homme en zijn manschappen staan klaar om het roer van de Portugees over te nemen. Wellicht volgt er volgende week al duidelijkheid over de trainerspost.

De Zebra's kunnen nog over Genk naar de vijfde stek wippen, mits winst en een Genkse nederlaag. De vijfde speelt tegen de winnaar van play-off 2 een finale voor het laatste Europese ticket.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws