Datum: 12/05/2019 14:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Bosuil
Antwerp op zoek naar plaats drie, Anderlecht zowaar naar plaats vier

Antwerp-Anderlecht om 14u30

Antwerp op zoek naar plaats drie, Anderlecht zowaar naar plaats vier

Antwerp-Anderlecht, de vorige editie zal wel nog nazinderen bij The Great Old. Anderlecht pakte toen op de Bosuil in extremis de drie punten mee naar huis, waardoor ze toch nog richting play-off 1 stuurden. Nu gaat het om de Europese plaatsen...

Antwerp heeft aan één punt genoeg om zeker te zijn van de vierde plaats. Maar de mannen van Laszlo Bölöni gaan uiteraard voor de derde plaats en rechtstreekse plaatsing voor de Europa League. Het scheelt een tiental dagen vakantie...

Bölöni kan wel geen beroep doen op de geschorste Dieumerci Mbokani. Hij recupereert wel Lamkel Ze. Voor de rest moeten er vijf spelers uitkijken voor een schorsing.

Geen Kara?

Anderlecht-coach Karim Belhocine gaat weinig veranderen aan het elftal dat startte tegen Standard. Enige vraagteken is Kara Mbodji, die de hele week sukkelde met zijn rug. Mogelijk wordt hij vervangen door Sanneh.

Anderlecht maakt nog kans op de vierde plaats door het gesukkel bij de Rouches. Daarvoor zullen ze in de laatste drie matchen wel nog heel wat punten moeten pakken. Te beginnen op de Bosuil.

De thuisploeg is favoriet, maar Anderlecht kan doorgaan op zijn herwonnen vertrouwen van tegen Standard. Wil u een gokje wagen en een verdubbeling tot 200 euro van uw inzet krijgen? Ga gauw een kijkje nemen bij BetFIRST!

Meer nieuws