Datum: 30/03/2013 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: King Power at Den Dreef
Live OHL wil sterk beginnen aan POII
Christophe van den Boom
| 0 reacties
OHL wil sterk beginnen aan POII
Foto: © SC

Oud-Heverlee Leuven ontvangt vanavond Waasland- Beveren. De Vlaams-Brabanders hopen hun poule te winnen, maar daarvoor moeten ze eerst langs het team van Glen De Boeck.

In de reguliere competitie behaalde Leuven goede resultaten tegen de clubs uit hun poule. In de play-offs zullen de Leuvenaars er vol voor gaan. “We haalden tegen Waasland-Beveren, KV Mechelen en Charleroi thuis telkens de volle buit”, aldus Bjorn Ruytinx. “Dus nu gaan we opnieuw voor de negen op negen.”

Trainer Ronny Van Geneugden zal moeten sleutelen aan zijn team. Kenny Thompson, Stefan Gislason, Wim Raymaekers, Jonas De Roeck en Emmerik De Vriese liggen in de lappenmand. Tomislav Mikulic is geelgeschorst. Thomas Azevedo is onzeker, maar de club doet er alles aan om de aanvaller klaar te stomen voor de wedstrijd. Van Geneugden neemt Cedric Buekers en Wout Bastiaens op in de kern. De derde doelman wordt overgeheveld van de beloftekern.

Selectie OH Leuven
Yves Lenaerts, Severino da Silva Robson, Kenneth Van Goethem, Ovidy Karuru, Karel Geraerts, Alessandro Cerigioni, Ebrahima Sawaneh 'Ibou', Bjorn Ruytinx, Thomas Azevedo (?), Wout Bastiaens, Cedric Buekers, Koen Weuts, Evariste Ngolok, Derick 'Chuka' Ogbu, Ludovic Buysens, Logan Bailly, Joren Dehond, Ben Yagan, Gunther Vanaudenaerde.

Voor Waasland-Beveren is er duidelijk minder stress. Het hoofddoel was het behoud en dat is gelukt. Alles wat het team van Glen De Boeck nu nog behaalt is een mooie bonus, maar echte ambities heeft de club voorlopig niet mee. Al willen ze zeker niet onderdoen en willen ze laten zien dat een ploeg die zonder zorgen voetbalt tot veel in staat is.

Selectie Waasland-Beveren
Michael Clepkens, Kassim Doumbia, Karim Belhocine, Jurgen Cavens, Barak Badash, Jordan Remacle, Augusto Da Silva, Gal Shish, Bas Sibum, Wesley Sonck, Jonathan Rowell, Daniel Cruz, Stijn De Smet, Cédric D’Ulivo, Jonas Ivens, Siebe Blondelle, Benoît Ladrière, Vito Plut en Colin Coosemans

Denkt u de eindscore te weten? Waag gerust een gokje. Een inzet van 60 euro bij UNIBET kan u 495 euro opleveren als OHL wint met 2-1. Stel dus uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws