Datum: 06/04/2013 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Stade Charles Tondreau
Live Bergen moet winnen van Lierse
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Bergen moet winnen van Lierse
Foto: © SC

Bergen en Lierse konden hun eerste wedstrijd in de play-off II niet winnen. Vandaag krijgen ze de kans om revanche te nemen voor dat puntenverlies.

Vooral Bergen begon met ambitie aan de play-off II, maar door de nederlaag bij AA Gent is het eigenlijk al verplicht om thuis tegen Lierse te winnen. Voor de Pallieters is Europees voetbal niet belangrijk. Zij wisten zich al te redden - meteen het belangrijkste wapenfeit van het seizoen.

Bij Bergen ontbreekt Debisschop met een schorsing. Lierse-trainer Eric Van Meir kan geen beroep doen op de geblesseerden Claasen, Hazurov, Ofori en Saidi.

Selecties:

Bergen: Werner, Berthelin, Timmermans, Franquaert, Lorenzi, Van Gijseghem, Monteyne, Tambwa, Chatelle, Le Postollec, Jarju, Nyoni, Van Imschoot, Sapina, Nong, Arbitman, De Belder, Matthys

Lierse: Essam, Okka, Frans, Swinkels, Aboumosalam, Goris, Adesanya, Elgabas, Bourabia, Lambot, Shebata, Wils, Annab, Pouga

Wie wint deze partij volgens u? Waag er een gokje op bij UNIBET. Bergen is favoriet. Als je 60 euro inzet op het feit dat de thuisploeg wint, kan je 96 euro verdienen. Een gokje op de bezoekers kan 315 euro opleveren. Een gelijkspel kan misschien de gulden middenweg zijn, goed voor 204 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws