Datum: 13/04/2013 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Guldensporenstadion
Live Kortrijk op zoek naar eerste overwinning in PO II
Christophe van den Boom
| 0 reacties
Kortrijk op zoek naar eerste overwinning in PO II
Foto: © SC

KV Kortrijk gaat vanavond tegen Bergen op zoek naar zijn eerste overwinning in de play-offs. De voorbije twee keren kwam het niet tot scoren en aan die reeks wil het nu een einde maken.

Voor Kortrijk zijn de twee opeenvolgende wedstrijden tegen Bergen cruciaal als het nog kans wil maken op groepswinst. Met twee gelijke spelen en geen enkel doelpunt, doen de Kerels het niet zo goed.

Coach Hein Vanhaezebrouck zal moeten sleutelen aan zijn ploeg. Matton, Kamghain en Verstraete staan aan de kant met blessures. Daarnaast zijn Dejaegere, Martin, N’Diaye en També onzeker voor het treffen met de Henegouwers.

Bergen heeft niet zo’n last van blessures. Enkel Ntambwe en Angeli Arnor staan aan de kant. Le Postellec is geschorst.

Selectie Bergen: Berthelin, Franquart, Matthys, Van Imschoot, Nong, Arbeitman, Chatelle, Van Gijseghem, Köse, Lorenzi, Nyoni, Saussez, Werner, Timmermans, Sapina, Monteyne.

De ploeg van Hein Vanhaezebrouck kwam de vorige twee wedstrijden niet verder dan een scoreloos gelijkspel. Denk je dat ze nu niet beter gaan doen, waag dan een gokje bij Unibet. Bij een inzet van 60 euro, verdien je 585 euro als geen van beide ploegen weet te scoren.

Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws