berBergen
kvkKV Kortrijk
Datum: 20/04/2013 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Stade Charles Tondreau
Live Kortrijk wil in het spoor van AA Gent blijven
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Kortrijk wil in het spoor van AA Gent blijven
Foto: © SC

Bergen en Kortrijk moeten vanavond de drie punten pakken, willen ze in het spoor van leider AA Gent blijven. Voor de verliezer is het zo goed als over. De achterstand op de Buffalo's wordt dan in principe onoverbrugbaar.

Scifo met de handen in het haar

Bergen-coach Enzo Scifo moet flink sleutelen aan zijn team. Zo mist de voormalige Rode Duivel onder meer Arbeitman en Nong door schorsing en liggen heel wat spelers in de lappenmand bij De Draken. Angeli, Ntwambwe, Chatelle en Lorenzi moeten allen geblesseerd toekijken.

Zo mag Tim Matthys wellicht opnieuw in de basiself starten en heeft Scifo ook een plaatsje voor Daan Van Gyseghem, centraal achterin. Bergen heeft een overwinning nodig, bij verlies is het volledig uitgeteld voor winst in play-off II.

Kortrijk wil Gent bijbenen

KV Kortrijk zette Bergen vorig weekend makkelijk opzij met een klinkende 3-0-overwinning. Hein Vanhaezebrouck waakt echter voor gemakzucht, maar hoopt dat zijn team ook buitenshuis de drie punten kan pakken tegen de Waalse club.

Ook Kortrijk krijgt af te rekenen met heel wat blessureleed. Zo kan Vanhaezebrouck geen beroep doen op de geblesseerden Kamghain, També, Matton, Verstraete en Mulemo. Reynaud en Pavlovic moeten geschorst toekijken.

De selecties van beide teams:

Bergen: Werner, Debisschop, Van Gijseghem, Sapina, Monteyne, Le Postollec, Van Imschoot, Nyoni, Jarju, Matthys, De Belder, Berthelin, Saussez, Franquart, Köse, Felix, Chueca, Louage, Barmaki.

Kortrijk: Keet, Capon, Martin, Mitrovic, Ulens, De Mets, Carevic, Wijns, N’Diaye, Chavarria, Nfor, Pillot, Ragolle, Dejaegere, Mahau, Dupuis, Oussalah.

Kan Ernest Nfor net als vorige week opnieuw scoren tegen Bergen? Waag er een gokje op bij Unibet. Als je 60 euro inzet op het feit dat de aanvaller van Kortrijk tot scoren komt, dan kan je maar liefst 192 euro terugverdienen. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via deze website een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws